Sales training kosten

Speciaal voor verkopers die willen groeien en ondernemers die willen investeren in hun salesmedewerkers biedt PlusKapitaal een unieke trainingsmodule. De module is bijzonder interessant wanneer u zich focust op het hogere segment en (deels) actief bent in de telefonische acquisitie. Wat mag een sales training kosten, vraagt u zich af? Hieronder vindt u alles over de kosten per trainingsvorm.

Sales training kosten – Overzicht PlusKapitaal

De gehele cursus is volledig door mijzelf ontwikkeld. Daarbij ben ik uitgegaan van mijn jarenlange ervaring als succesvolle verkoper in het hoge segment en manager van een groot salesteam. De basis voor de trainingsmodule wordt echter gevormd door de gedragswetenschap. Het is namelijk mijn overtuiging dat salessucces in het hoge segment enkel bereikt kan worden door écht te luisteren naar uw prospect en deze door het gehele verkoopgesprek centraal te stellen. Bewezen methodieken uit de gedragswetenschap zijn daarbij onmisbaar.

Kosten sales training Pluskapitaal – Cursustypen

Ik bied de cursus aan in verschillende vormen, voor zowel (ZZP-) verkopers als voor bedrijven die wensen te investeren in hun medewerkers. De complete cursus bestaat uit vijf delen, omdat het perfecte verkoopgesprek ook uit vijf delen bestaat. Niet iedere verkoper zal alle trainingen nodig hebben. Daarom zijn trainingen ook los te volgen.

Wilt u meer informatie over de verschillende cursusvormen? Ga dan naar de aparte pagina’s per cursusvorm:

Prijzen sales trainingen op maat

Ik bekijk graag samen met u welke trainingsvorm en welke cursusonderdelen het beste aansluiten bij uw doelstellingen en uw huidige kennis, of die van uw medewerkers. De kosten voor de sales training zijn hier uiteraard ook van afhankelijk. Neem dus nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een indicatie van de kosten.